USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинський облавтодор» має нового керівника

9 Листопада 2017 10:53
Підприємство «Волинський облавтодор» має нового керівника. Ним став директор Старовижівської філії Микола Янчук, повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Офіційне представлення керуючого відбулось 8 листопада під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із тимчасово виконуючим обов’язки голови правління Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» Романом Косинським.

Відомо, що початок роботи Миколи Павловича стане випробувальним терміном та показником його фахової компетенції, адже праця на керівній посаді потребує координації зусиль між структурними підрозділами області.

- Чекаємо від вас бізнес-плану і ефективної роботи. Ви повинні сформувати команду і бути конкурентоспроможними у своїй сфері, – звернувся до новопризначеного керівника Роман Косинський.

На часі й технічне питання, адже фіксуємо в області потребу у професійній техніці для утримання доріг. Втім, і тут перші кроки вже зроблені: пропозиції щодо закупівлі кількох одиниць техніки включені до переліку об’єктів Державного фонду регіонального розвитку на 2018 рік.

Наразі ж, нове керівництво готує план розвитку підприємства, бере участь у нарадах в облдержадміністрації, що стосуються дорожньої сфери та розпочинає підготовку до зимового періоду роботи.

Нагадаємо, нещодавно директора ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков, якому оголосили про підозру у кримінальному правопорушенні, а саме у привласненні бюджетних коштів, звільнили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
555 Показати IP 9 Листопада 2017 14:05
Це жах!!!!! Кого Ви призначили....???? Це с....лиз, брехун і підставить кожного хто буде проти нього. Я неміг подумати що високе керівництво може призначити такого гнилого чоловіка. Це він для Вас керівництва буде добрим а інших людей він не рахує людьми.
Дорожник Показати IP 30 Листопада 2017 19:30
коментар було видалено
Дорожник Показати IP 1 Грудня 2017 19:57
Пане Гунчик, будь ласка заберіть це чудо з дорожної системи!!! Бо люди самі порозходяться... І не буде кому працювати. Ця тварина людей рахує за нізащо!" Ніодного хорошохо відгука- ні в районі ні в колективі, ніде - характеризує сповна. Колишній регіонал, крадій і неадкватна людина!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus