USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Закриття виборчих дільниць України в РФ – початок фальсифікації виборів, – Портнов

31 Грудня 2018 19:56
Центральна виборча комісія України закрила дільниці для голосування в Росії. Про це свідчить постанова №274, оприлюднена на сайті ЦВК 31 грудня.

Насправді, як наголошує у своєму Телеграм-каналі колишній заступник голови Адміністрації Президента України Андрій Портнов, закриття виборчих дільниць в РФ, якому хотіли надати якийсь російський відтінок, означає заборону голосування українцям в українських посольствах. Тобто на формально українській території, за українськими законами і під контролем представників України.

Це означає, зауважує Портнов, що волевиявлення громадян буде спотворено рівно настільки, скільки громадян України будуть перебувати в дні голосування на території Росії.

Тобто, наголошує політик, це одна з форм фальсифікації виборів, здійснена в перший же день вищим виборним органом.

Як йдеться в поставнові ЦВК, 5 виборчих дільниць буде перенесено з території Російської Федерації (у Москві, Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Єкатеринбурзі та Новосибірську) до посольств України в Грузії, Казахстані та Фінляндії. Інші закордонні дільниці не функціонували на території Російської Федерації. Таким чином, ЦВК ліквідувала їх усі.

Натомість, на думку Портнова, викликає здивування, що наразі відсутня офіційна позиція опозиційних кандидатів про оскарження цього рішення. На цю тему, каже політик, вже має бути відправлено тонну заяв і звернень до міжнародних організацій і українських судів, штаби повинні не припиняючи писати скарги, клопотання і листи.

Це потрібно висвітлювати на телеканалах і в ЗМІ, якщо, звичайно, опозиційні кандидати не є технічними кандидатами від Порошенка, зауважує політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лукаш Показати IP 31 Грудня 2018 21:05
щє процитуйте
Микола Показати IP 31 Грудня 2018 21:49
Процитуйте ще Януковича
33 Показати IP 1 Січня 2019 03:25
Ну раз Портнов сказав.... Він же щирий українець, переживає за долю України. Пошукайте, можливо ще він щось сказав, це дуже цікаво і актуально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus