USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

10 найцікавіших місць Антигуа та Барбуда, куди українці можуть їхати без віз

8 Лютого 2018 19:38

Гора Обама, Міст Диявола, дивовижні фортеці, печери та пляжі, — все це можна зустріти на острівній країні Антигуа та Барбуда, куди українці тепер можуть подорожувати без віз, інформує канал 24.

Пропонуємо почитати про 10 найцікавіших місць острівної країни.

1. Гавань Фалмут

Гавань Фалмут розташована на півдні острова Антигуа. У порту гавані розташовуються стоянки яхт, вітрильні та яхтові клуби, готелі, ресторани. У гавані Фалмут часто проводять різні спортивні і громадські заходи.

2. Комплекс армійських споруд Shirley Heights

Фортечні військові споруди XVIII ст. розташовані на південному сході острова Антигуа, неподалік від міста Сент-Джонс – столиці держави. Зараз тут музей, що відображає історію воєнних дій тих часів. Серед експонатів – моделі військових кораблів, зброя, форма солдат та декілька старовинних гармат. У комплексі армійських споруд Shirley Heights для туристів регулярно організовують екскурсії. З висоти фортеці відкривається чудовий вид на Англійську гавань з безліччю кораблів. Shirley Heights – популярне місце не тільки для туристів. Місцеві жителі кожних вихідних влаштовують тут пікніки, а після заходу сонця – народні гуляння із запальною карибської музикою.

3. Англійська гавань

Англійська гавань розташована на півдні острова Антигуа. У XVIII столітті гавань була штаб-квартирою флоту Підвітряних (Південно-антильських) островів. На сьогоднішній день на її території розташований Національний парк площею 27 квадратних кілометрів.

4. Гора Обама

Гора розташована в південно-західній частині острова Антигуа, і вважається найвищою точкою країни. Висота гори – 409 метрів. З її вершини відкривається прекрасний вид на ближні острови – Монтсеррат і Гваделупа.

5. Острів Редонда

Острів Редонда – невеликий безлюдний скелястий острів у Карибському морі. Його довжина близько 2 кілометрів, ширина трохи більше 500 метрів. Острів був відкритий Христофором Колумбом в 1493 році. З 1872 року до 1967 року острів перебував у володінні Великобританії.

6. Затока Gravenors

Затока розташована в Карибському морі між двома кінцевими точками острова – мисом Coco на заході і мисом Spanish на сході. Затока Gravenor є місцем стоянки яхт і користується популярністю серед любителів сноркелінга – підводного плавання. На західній частині затоки знаходиться приватний аеропорт Coco Point Lodge, на півночі – велика лагуна з прекрасним пляжем.

7. Печера Індіан-Кейв

Печеру Індіан-Кейв вважають найцікавішим доісторичним місцем на острові Барбуда. Вона починається біля вершини невеликої скелі в затоці Ту-Фут-Бей. Всередині печера насичена сталактитами і скам'янілостями.

8. Форт Джеймс

Форт Джеймс, розташований в місті Сент-Джонс, побудований в 1675 році з метою захисту острова від нападу піратів з Карибського моря. Більшість із збережених на сьогоднішній день споруд форту датуються 1739 роком, коли відбулася його реконструкція. У форті можна побачити 36 гармат, які охороняли гавань, пороховий льох, будівлю їдальні, бараки і кілька непошкоджених споруд, призначених для фортифікації. Пляж поруч з фортом користується великою популярністю, як у місцевих жителів, так і в туристів.

9. Пляж Дікенсон Бей

Пляж розташований в місті Сент-Джонс і привертає увагу туристів чистою водою бірюзового кольору та білосніжним піском. Пляж ідеальний в будь-який час дня чи ночі: спокійна вода, теплий пісок, бари на березі. Туристи можуть зупинитися в невеликих затишних готелях на березі пляжу, щоб смачно поїсти в ресторанах та зайнятися серфінгом.

10. Міст Диявола

Міст Диявола – це творіння природи у вигляді скали, яка нависає над морем і має доволі драматичну історію, адже за легендою там загинуло багато рабів-втікачів, які кидалися з цього місця в океан.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus