USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

10-річна співачка зі Львівщини «відкрила» фестиваль опору на Волині

4 Серпня 2013 10:00
Уперше за семирічну історію фестивалю національного опору «Бандерштат» його музичну сцену відкрила десятирічна дівчинка, інформує «Слово Волині».
Перші ноти, звуки - і здивуванню глядачів не було меж. Тендітна Вікторія Бігун з Новояворівська Львівської області має надзвичайний голос.
Дівчина три роки професійно займається вокалом, ученицею відомої львівської рок-співачки Наталки Самсонової. Унікальний тембр голосу співачки дозволяє виконувати рок, джаз, вдається їй і автентичний спів. Змалечку вона бере участь у музичних фестивалях. Про «Бандерштат» дізналася з афіші і вирішила запропонувати організаторам пісню, що стала вже своєрідним гімном фестивалю. Її виступ не мав і не має конкурентів у своїй віковій категорії. Позаздрити силі голосу Вікторії можуть навіть досвідчені співаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій С. Показати IP 4 Серпня 2013 11:21
Ви розрізняєте, що таке ЛЬВІВ, а що таке ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ??? Взагалі-то, це різні речі, шановні "журналісти"!
Александр Показати IP 4 Серпня 2013 12:40
Однозначно, такой замечательной внешне и внутренне свидомий девочки, с таким "надзвичайним" и уникальным (как любят это слово ВН) голосом, явно не будет хватать на следующей "Новой волне" в Юрмале. Куда там Войтюку! Продюсеры и композиторы! Лорак и Кузьма! Обратите же внимание, это же не "Поющие трусы", в конце концов!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus