USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Генасамблеї ООН Зеленський звинуватив РФ у нападі на Україну та показав кулю, якою вбили Сліпака

25 Вересня 2019 17:12
Президент Володимир Зеленський заявив про необхідність оновлення таких міжнародних інституцій, як Організація Обʼєднаних Націй і говорив про російську агресію на Донбасі, розповівши історію відомого українського оперного співака Василя Сліпака, який був убитий в 2016 році під час бойових дій на сході України.

Зеленський звинуватив Росію у розв'язуванні війни на Донбасі і показав під час виступу 12,7 мм кулю для снайперських гвинтівок. Такою кулею був вбитий Сліпак, пише Theбабель.

«Я розповім вам одну історію. Історію людини, для якої бути почутим стало сенсом життя. Адже ця людина мала божественний голос. Його називали одним з кращих баритонів і контратенорів світу. Його голос звучав у Карнегі-холі в Нью-Йорку, соборі Нотр-Дам, лондонському Ковент-Гардені і Гранд-Опері в Парижі. Кожен з вас міг би особисто почути його неймовірний спів. Але є річ, яка не дозволить вам цього зробити [...]. Вона виглядає ось так. 12,7 міліметра не просто зупинили його кар'єру. Вони зупинили його життя. Ось це коштує $10. І, на жаль, сьогодні на нашій планеті це — вартість людського життя. Таких історій — тисячі. Таких куль — мільйони. Ласкаво просимо в 21-е століття. Вік можливостей, де замість бути почутим у вас є можливість бути вбитим», — сказав він.

Говорячи про необхідність оновлення ООН, Зеленський сказав, що «механізми організації застаріли» і вони починають давати збій.

«Але будемо відверті, чи є нації сьогодні дійсно об'єднаними? А навіть якщо так, то що саме об'єднує їх? Це лиха, катастрофи, війни», — додав президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Семченко Показати IP 26 Вересня 2019 01:01
15 минут... Про співака - кулеметника.
Микита Кожум'яка до Олександр Семченко Показати IP 26 Вересня 2019 15:31
Ти і однієї секунди не вартий
Волинянин Показати IP 26 Вересня 2019 01:16
Молодець.
Порох 2 Показати IP 26 Вересня 2019 13:29
Мало драми. А де сльози?
Віктор Показати IP 27 Вересня 2019 06:07
Ця промова - ганьба для України....Слід зауважити,що все відбувалось при майже пустому залі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus