USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

14-річна дівчина ледь не покінчила з життям через вітчима

10 Лютого 2013 17:00
Через неприязні стосунки з вітчимом 14-річна дівчина ледь не покінчила життя самогубством.

Про це інформує Волинь нова.

До володимир-волинських правоохоронців надійшло повідомлення від працівників територіального медичного об'єднання про медикаментозне отруєння 14-річної мешканки одного з сіл Володимир-Волинського району.

За словами помічника начальника відділу по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ Аліни Матусевич, члени слідчо-оперативної групи, опитавши постраждалу, встановили, що до такого стану школярка довела себе сама. Вона випила велику кількість знеболюючих пігулок. Дівчина зізналася, що хотіла покінчити життя самогубством. Причина цього, як вона сказала, — неприязні стосунки з вітчимом. Мати неповнолітньої від написання офіційної заяви відмовилась, а вчинок дочки ніяк пояснити не може.

А вже через кілька днів до правоохоронців зателефонував ще один житель Володимир-Волинського району і повідомив, що в сараї на горищі за місцем проживання повісився його 24-річний син. Нині встановлюються обставини цих обох випадків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus