USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Врятували лучанку, яка ледь не випала з третього поверху. Відео

28 Листопада 2017 13:25
28 листопада після опівночі екіпаж прибув на виклик по вулиці Огієнка.

Заявниця повідомила, що на 3 поверсі на прибудові до балкону помітила людину, яка очевидно потребувала допомоги, тож викликала поліцію. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

«Жінка буквально звисала з дашка балкона і будь-якої секунди могла впасти. Ми одразу прийняли рішення потихеньку затягнути її назад в помешкання, адже часу очікувати рятувальників не було», - розповів інспектор патрульної поліції Луцька Павло.

Усередині полісмен спілкувався з жінкою, заспокоював та притримував її. Через кілька секунд родичка принесла стілець, ступивши на який, пенсіонерка опинилась у квартирі. Весь час її тримав патрульний, поки вона не відчула себе в безпеці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus