USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

18-річний волинянин під час пиятики вдарив товариша ножем у живіт

24 Квітня 2024 09:48
Учора близько 20 години до поліції Волині надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 42-річного чоловіка з ножовим пораненням в області живота.

Правоохоронці виїхали на вказане місце події та зʼясували, що завдав тілесні ушкодження волинянину його 18-річний товариш під час спільного розпиття алкогольних напоїв. Вже за лічені хвилини його розшукали на одній із вулиць міста, повідомили у поліції.

Читати ще: Допекли життєві негаразди: як біля Луцька рятували самогубцю, який хотів стрибнути з 20-метрової труби

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про оголошення йому підозри за умисне тяжке тілесне ушкодження, ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus