USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

2008-го Волині кількість дітей, взятих під опіку та усиновлення, перевищує кількість осиротілих

27 Лютого 2009 09:17
Минулого року на Волині кількість дітей, які були взяті під опіку, усиновлених чи влаштованих у будинки сімейного типу, перевищила кількість осиротілих. Про це у прямому ефірі Волинського телебачення розповіла начальник служби у справах дітей ОДА Алла Онищук, – 27 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
З першого січня 2009 року з’явився новий фінансовий стимул для людей, які хочуть оформити опіку над дитиною, – розповіла Алла Онищук. Так, щомісяця сім’я отримуватиме допомогу від держави у сумі до 2-х прожиткових мінімумів (1 200 гривень) та один раз – 12 тисяч гривень, як при народженні дитини.
 
Минулого року на Волині число дітей, які були взяті під опіку, усиновлених чи влаштованих у будинки сімейного типу, перевищило кількість осиротілих. Усього торік  влаштовано 400 дітей, а осиротілих було 336, – сказала пані Оніщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus