USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

2011-го всі учні проходитимуть повний медогляд, – міністр

24 Лютого 2011 15:34
Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України повернеться до повного медичного обстеження всіх дітей шкільного віку уже 2011 року.
Про це заявив керівник відомства Дмитро Табачник, – повідомляє Дело.
«Обов’язково будемо повертатися в цьому році до повного обстеження всіх дітей шкільного віку, – пообіцяв міністр. – Буде спільний наказ Міністерства освіти і Міністерства охорони здоров’я».
Табачник каже, що для молодших класів уже ввели таке обстеження. «Але, на жаль, ми стикаємося з неповною свідомістю батьків. На сьогодні уже перед початком занять ми почнемо обстеження», – зазначив міністр.
Він додав, що безпосередню відповідальність за це нестимуть директори шкіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталі Показати IP 24 Лютого 2011 15:47
Медогляд для молодших школярів проходив за 10 хвилин. "Здорова?" - "Здорова!". Поприсідали, пульс поміряли для тієї проби, яка визначає групу на фізкультурі - і вільні. Ні тобі аналізів, ні огляду спеціалістів... дурня це все... Неповна свідомість - це точно:)))
небайдужа Показати IP 24 Лютого 2011 17:01
а гроші платити треба?
Ваня Показати IP 24 Лютого 2011 18:22
Явно,що треба, а що нашів лікарі задаром щось роблять.Це повна дурня,кожна мати сама зацікавлена в сздоровї сворєї дитини і приведе, коли це буде необхідно їй. Це буде мор дітей під кабінетами, іхто їх нормиально не дивиться.Абсурд.А що наші пани-мільяпдери можуть зробити доброго для нашого бідного люду.
ja Показати IP 24 Лютого 2011 20:32
Цікаво, де? за чиї кошти? і у яких спеціалістів? Влітку вже стояли по півдня в поліклініці, щоб поприсідати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus