USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

207 українців повернулися з російського полону

31 Січня 2024 14:51
Україна повернула 207 полонених. Додому вдалось повернути і військових, і цивільних людей.

Відповідну інформацію повідомив Президент Володимир Зеленський.

«Наші – вдома. 207 хлопців. Повертаємо попри все. Пам’ятаємо про кожного й кожну в полоні. Воїни та цивільні. Маємо повернути всіх. Працюємо над цим», – заявив Зеленський.

Він пояснив, що це чергова успішна робота української команди. У неї входять серед інших глава ГУР Кирило Буданов, очільник ОП Андрій Єрмак, секретар координаційного штабу полковник Дмитро Усов, глава СБУ Малюк, міністр внутрішніх справ Клименко.

Читати ще: Серед звільнених сьогодні з полону РФ – мінімум двоє волинян

Серед звільнених – воїни ЗСУ, Нацгвардії, ДПСУ, Нацполіції.

Багато оборонців Маріуполя, військових, які були на «Азовсталі», острові Зміїний, Донецькому, Запорізькому, Харківському, Луганському, Херсонському та Сумському напрямках.

Це другий великий обмін після тривалої перерви, повідомили в Офісі президента.

Омбудсман Дмитро Лубінець додав, що сьогодні відбувся 50-й обмін полоненими. Наразі Україні вдалося повернути 3 035 військовополонених.

Читати ще: Сьогодні повернулися з полону РФ троє військових з Рожища. Імена

Нагадаємо, у середу, 3 січня, відбувся обмін військовополоненими — звільнено 230 українців та українок. Тоді було звільнено чотирьох волинських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus