USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

21 березня діятиме 11 гуманітарних коридорів

21 Березня 2022 10:49
У понеділок, 21 березня, в Україні погоджено 11 гуманітарних коридорів.

Про це повідомила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова, пише ТСН.

Перелік гуманітарних коридорів на 21 березня:

1. З міста Бердянськ Запорізької області до міста Запоріжжя (Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя) – з обов'язковим розмінуванням по всьому маршруту. Автобуси для евакуації, а також гуманітарна допомога для людей Маріуполя буде відправлено з міста Запоріжжя до міста Бердянськ. Після збирання людей у точці для евакуації автобуси вирушать за маршрутом до міста Запоріжжя. За маршрутом до Запоріжжя слідують також приватні автомобілі мешканців Маріуполя.

2. З міста Мангуш Донецької області до міста Запоріжжя (Мангуш – Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя) – з обов'язковим розмінуванням по всьому маршруту. Автобуси для евакуації, а також гуманітарна допомога для людей Маріуполя буде відправлено з міста Запоріжжя до міста Мангуш. Після збирання людей у місці для евакуації автобуси вирушать за маршрутом до міста Запоріжжя. По маршруту до Запоріжжя слідують також приватні автомобілі мешканців Маріуполя.

3. З селища Микільське Донецької області до міста Запоріжжя (Мікільське – Мангуш – Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя) – з обов'язковим розмінуванням по всьому маршруту. Автобуси для евакуації, а також гуманітарна допомога для людей Маріуполя буде відправлено з міста Запоріжжя до селища Микільське. Після збирання людей у місці для евакуації автобуси вирушать за маршрутом до міста Запоріжжя. По маршруту до Запоріжжя слідують також приватні автомобілі мешканців Маріуполя.

4. Із села Мелекіне Донецької області до міста Запоріжжя (Мелекіно – Портівське – Мангуш – Бердянськ – Токмак – Василівка – Кам'янське – Запоріжжя) – з обов'язковим розмінуванням по всьому маршруту. Автобуси для евакуації, а також гуманітарна допомога для людей з Маріуполя буде відправлено з міста Запоріжжя до селища Микільське. Після збирання людей у місці для евакуації автобуси вирушать за маршрутом до міста Запоріжжя. По маршруту до Запоріжжя слідують також приватні автомобілі мешканців Маріуполя.

5. Із селища Козаровичі Київської області до міста Києва (Козаровичі – Лютіж – Старі Петрівці – Нові Петрівці – Вишгород – Київ). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із селища Білогородка. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, зокрема на приватних легкових автомобілях.

6. Із села Ворзель Київської області у напрямку селища Білогородка (Ворзель – Михайлівка-Рубежівка – Мрія – Шпитки – Петрушки – Білогородка). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із селища Білогородка. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, у тому числі на приватних легкових автомобілях.

7. З міста Буча Київської області до селища Білогородка (Буча – Ворзель – Михайлівка-Рубежівка – Забуччя – Дмитрівка – Капітанівка – Стоянка – Білогородка). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із селища Білогородка. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, зокрема на приватних легкових автомобілях.

8. Із селища Велика Димерка Київської області до міста Бровари (Велика Димерка – Богданівка – Рудня – Літки – Рожни – Пухівка – Бровари). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із міста Бровари. Також до колони приєднуються люди з прилеглих населених пунктів, зокрема на приватних легкових автомобілях.

9. Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Лисичанськ Луганської області (Бахмут – Лисичанськ – Бахмут). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені із міста Бахмут. Також із міста Бахмут будуть направлені автобуси для евакуації людей.

10. Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Сєверодонецьк Луганської області (Бахмут – Лисичанськ – Сєверодонецьк – Лисичанськ – Бахмут). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені із міста Бахмут. Також із міста Бахмут будуть направлені автобуси для евакуації людей.

11. Гуманітарний вантаж (продукти та медикаменти) для міста Гірське Луганської області (Бахмут – Лисичанськ – Гірське – Бахмут). Автомобілі з продуктами та медикаментами будуть відправлені із міста Бахмут. Також із міста Бахмут будуть направлені автобуси для евакуації людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus