USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

23 округ: «брудні» технології волинських кандидатів

14 Липня 2016 16:54
Незважаючи на велику кількість кандидатів у 23 окрузі на Волині, більше половини з них – технічні. Проте й ті, хто реально намагається заручитись підтримкою волинської громади на виборах до Верховної Ради, не гребують «брудними» технологіями.

Про це йдеться у 121 випуску «Українських сенсацій» на телеканалі «1+1».

З 19 кандидатів, які змагаються на окрузі №23 за депутатський мандат – 8 технічних. Окремі з них в списки потрапили зовсім невипадково. Приміром, сепаратист, справу на якого завели в СБУ, Олександр Кононович, згідно з інформацією «Українських сенсацій», має відволікати увагу в бюлетні від іншого кандидата - заступника голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», заступника голови фракції «УКРОП» в облраді Ірини Констанкевич.
Проте, вистачає й тих, хто впевнено намагається завоювати авторитет громади. Приміром, «радикал» Сергій Була використовує фірмовий стиль свого партійного лідера Олега Ляшка – роздає вила та намагається бути поближче до народу. Проте, у сюжеті повідомляють, що самого Булу селянином з вилами назвати важко, адже чоловік володіє відомим у Луцьку ТОВ «Буратіно» в центрі Луцька. Подейкують, що саме через забудовані вікна будинку поруч місцеві і спалили його Тойоту Кемрі.

Не нехтує, згідно з інформацією «Українських сенсацій», «брудними» технологіями і кандидат в нардепи Людмила Кирда. У своїй програмі вона привласнює чужі заслуги, видаючи за власні обіцянки.

Знайти докази таким закидам журналістів «1+1» доволі не важко - варто лише порівняти агітматеріали Людмили Кирди та повідомлення в місцевих ЗМІ. Приміром, депутат обіцяє реконструювати стадіон «Колос» у Камені-Каширському, який, до слова, будуватимуть винятково за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Це ж стосується і басейну, добудовувати який будуть, знову ж таки, за гроші Фонду.
Пані Кирда обіцяє сприяти добудуванню школи в селі Оленине Камінь-Каширського району, хоча ще в червні стало відомо, що на початок будівельних робіт залучать 4 мільйони гривень: 500 тисяч гривень обіцяє надати місцева районна рада, 1 мільйон планують закласти з коштів перевиконання обласного бюджету, ще близько 2,5 мільйона гривень профінансує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Яким чином до цього має стосунок Людмила Кирда, знову ж, незрозуміло.
Окремим пунктом в агітгазеті Кирди – її діяльність на посаді голови бюджетної комісії Волинської облради. Проте інформація подана таким чином, ніби кожне з рішень про виділення коштів Людмила Кирда лобіювала ледь не одноосібно. Хоча функція депутата зводилась лише до голосування за ті чи інші питання.
Але й і з голосуванням за проекти рішення позиція Кирди не завжди однозначна. Приміром, в своїй програмі вона обіцяє, що добиватиметься ухвалення ЗУ «Про легалізацію видобутку та реалізацію бурштину». Проте відмовляється голосувати за надання надр у користування для КП «Волиньприродресурс», що дозволить легалізувати видобуток корисних копалин (в тому числі і бурштину) з фінансовою вигодою для місцевих громад.
Також Людмила Кирда в своїй програмі обіцяє тримати зв’язок з громадою. Проте, вочевидь, не чує мешканців селища Маневичі, які нарікають на нелегальну газову заправну станцію поблизу її бару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Комуніст Показати IP 14 Липня 2016 20:15
Якщо Кононович відтягує голоси в Констанкевич, то виходить вони в одному електоральному полі????
Саша Показати IP 14 Липня 2016 21:43
Капець, якщо вже Канановіч конкурент для "лідера перегонів", то що вже казати про інших
пролетаріат Показати IP 15 Липня 2016 09:23
коментар було видалено
Ляшківець Показати IP 17 Липня 2016 14:50
КИРДА ПО ЇЇ ЗАСЛУГАХ ТО ВОНА РОЗБУДУВАЛА ВСЮ ВОЛИНСЬКУ ОБЛАСТЬ ХОЧА НАСПРАВДІ ВОНА НЕСПРОМОЖНА ЗРОБИТИ ЗАЧІСКУ НА ВЛАСНІЙ ГОЛОВІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus