USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

23-річна волинянка, яку розшукували рідні, вийшла на зв'язок

2 Жовтня 2018 15:07
У неділю, 30-го вересня, близько 12:00 у селі поблизу Нововолинська вийшла з дому та не повернулася 23-річна Тетяна. У вівторок зранку, 2-го жовтня, родичі почали бити на сполох, поширювати інформацію про зникнення в соцмережах та у ЗМІ. Після публікацій дівчина вийшла на зв’язок, пише БУГ.

Як розповідали родичі, близько 12:00 Таня виїхала з дому, села Гряди, що поблизу Нововолинська, у напрямку міста. Казала, що їде до брата в село Бужанка. З 18:00 неділі перестала виходити на зв’язок, телефон був вимкнений. В соцмережах також востаннє з‘являлася в неділю ввечері.

Тетяна одружена, чоловік перебуває в Польщі. Батьків у неї немає. Нещодавно також приїхала з Польщі, була з чоловіком, та повернулася, бо захворіла.

Після того, коли масово почали поширювати інформацію про зникнення дівчини, вона сама вийшла на зв’язок. З Тетяною все добре, насильству не піддавалася.

Про те, де була дівчина та чому не давала про себе знати, рідні не бажають розповідати. Та говорять, що дуже шкода, що трапилася така ситуація та дякують усім небайдужим, хто поширював інформацію, адже вони дуже переймалися за життя Тані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Євробидло Показати IP 2 Жовтня 2018 15:15
Я ж писав в попередній статті - що зустріла іншого чоловіка і втратила розум. То ж правдива інормація була, чому редактори її видалили - невідомо. Це могло зберегти нерви рідним та близьким.
Хіхі до Євробидло Показати IP 2 Жовтня 2018 15:31
Да й чоловік у Польщі не нервував би, а спокійно собі б яблука перебирав.
Коля Показати IP 2 Жовтня 2018 16:09
Якщо таке поширюють і опубліковують то повиннні писати де була а то так можна шуати кожен день кгось кудась пішла!!!! Треба серйозно відноситись до таких речей, а то родичі шукають а потім не розказують де була і чому!!!!
valdis peish Показати IP 2 Жовтня 2018 16:18
в неі просто сіла мобілка а в брата стара нокія зарядка не підходить (братан підтвердить єслі шо)
Вася Показати IP 2 Жовтня 2018 16:20
Не перший раз стикаюсь, коли чоловік на заробітках вкалує, чи на стройках в Україні, а жінка його по пару днів на звязок не виходить. Що сказати - заробляйте, панове, на "сімейне гніздо", щоб "в горі і в радості" потім жити "душа в душу". Аби не було як в того що на Гордіюк в машині ночував. Потім те сімейне гніздо (тобою зароблене) залишиться "діточкам", з якими суд звичайно залишить мамашу. А ти - знову на заробітки, на аліменти заробляти, і до аліментів. В результаті - свого житла в тебе нема, дітей ти бачив по пару днів, може тижнів в році (того не дивуйся, що вони трохи не так тебе сприймають як би того тобі хотілось), і майбутнє твоє туманне.
ббс до Вася Показати IP 2 Жовтня 2018 16:45
Дурак ти Вася!... Не женися на першій , що зустрілася...
Вася до ббс Показати IP 2 Жовтня 2018 18:08
Це ти, "ббс", з пониженим рівнем інтелекту. До того ж ніби і читаєш, але про що написано - догнати не можеш, 90% смислу втікає від тебе невідомо куди. Так, ти абсолютно правий (тут визнаю) - не женися на першій що зустрілася, це не ловля бліх, поспіх ні до чого. Як на мене - взагалі в наш час в загс іти категорично не треба, сім'ю не штамп робить (але це моя думка, кожен чинить як вважає за потрібне). Саме головне - задумайся про майбутнє поки молодий, не трать час на чиїсь понти, не їдь заробляти на майбутнє сім'ї якої в тебе немає, гроблячи здоров'я. Думай головою)
Може трохи феміністк Показати IP 13 Лютого 2020 20:37
Я знаю ту сім'ю , вони і так настраждалися , мама вмерла коли Таня була геть маленька незадовго і батько помер..що Таня що її брат дуже порядні і вихованні були..і не вам людям осуджувати , ніхто не повинен відчуватися що сталося і зразу вигадувати те що незнаєте. А Васі відповідь а що казати жінкам котрі роками в Італії в Польщі в Чехії Португалії і тд пахають на того трутня який не може подбати про сім'ю тільки жінку відправляє. По статистиці більше жінки на заробітки їздять ніж чоловіки до вашого відома

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus