USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

23-річний волинянин вкрав велосипед та майже сотню саджанців туї

12 Травня 2022 08:53
23-річного жителя Луцького району зловили на крадіжці велосипеда. Його вилучили.

Згодом з’ясувалося, що зловмисник здійснив крадіжку майже сотні саджанців туї з одного з розсадників у Луцькому районі, інформує пресслужба поліції Волині.

Для вчинення своїх протиправних дій, зловмисник навідувався туди тричі.

Нині за цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України.

За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану чоловікові загрожує, зокрема, до восьми років позбавлення волі. Нині вирішується питання про оголошення підозри правопорушнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 12 Травня 2022 10:22
Не хочу нікого виправдовувати, але цього хлопця посадять за грати, хоча це невеличкий грабунок. Порівняно з найбільшим грабунком Ярмольського, це декілька десятків фур гуманітарки, та ще й під час військового стану. Оце справжній великий злочин перед країною, народом і армією! Де СБУ України, де слідство?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus