USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

26-річний волинянин викрав Volkswagen

12 Липня 2019 11:26
26-річний житель села Любешівська Воля викрав автомобіль «Volkswagen Golf» у 42-річного жителя райцентру Любешів.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Учора, 11 липня, до Любешівського відділення поліції із заявою звернувся 42-річний волинянин. Чоловік повідомив, що посеред ночі із вулиці Шевченка в селі Любешівська Воля невідомі особи викрали його автомобіль «Volkswagen Golf 2».

Співробітники кримінальної поліції спільно із працівниками групи реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 26-річний місцевий житель. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Любешівського відділення поліції.

Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування розпочате за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та перевіряють інформацію щодо причетності інших осіб до його скоєння. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Липня 2019 14:33
Каструвати педофілів,а злодіям руку відрубувати,тоді буде порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus