USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

27-річний волинянин вбив свого товариша по чарці. Оновлено

8 Листопада 2018 10:17
У Нововолинську під час конфлікту після застілля трапилась різанина: один чоловік загинув.

В квартирі на вулиці Нововолинській чоловіки випивали, потім стався конфлікт, в ході якого один з чоловіків взяв кухонного ножа і встромив його одному в живіт, іншому в шию.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські новини у прес-службі поліції Волині підтвердили факт загибелі чоловіка під час застілля та повідомили, що під час пиятики зловмисник вкоротив віку 64-річному місцевому жителю та завдав тяжких тілесних ушкоджень ще одному жителю міста. Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Повідомлення про інцидент до поліції надійшло від диспетчера швидкої допомоги. Під час виїзду на місце події поліцейські в будинку за місцем проживання із ознаками насильницької смерті виявили тіло 64-річного жителя Нововолинська. Іншого потерпілого, 38-річного жителя міста, із проникаючим пораненням живота госпіталізували в лікарню.

Правоохоронці з’ясували, що під час застілля, в компанії чоловіків виникла сварка. Раніше судимий 27-річний місцевий житель вдарив ножем власника помешкання та ще одного гостя.

Від отриманих травм господар помер на місці, другого потерпілого госпіталізували у відділення реанімації. Чоловіка прооперували, він прийшов до тями, слідчі будуть відбирати пояснення.

27-річного раніше судимого чоловіка, який підрізав своїх товаришів, затримали в порядку статті 208 КПК. Зранку, близько 8:50, він сам же викликав “швидку”, відразу приїхала і поліція.

Пили чоловіки цілу ніч. Винуватець каже, що погано пам’ятає події.

Сьогодні, 8-го листопада, буде вирішуватися питання про пред’явлення підозри та обрання судом запобіжного заходу.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство та умисне тяжке тілесне ушкодження, відповідно. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Після оголошення йому підозри слідчі клопотатимуть про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Досудові розслідування тривають, зловмисникові загрожує, зокрема до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 8 Листопада 2018 10:29
Люди Бога перестали боятись пiсля майдану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus