USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

30 молодих ковельських сімей навесні отримають ключі від квартир

29 Грудня 2016 13:16
Будівництво багатоповерхівки на вулиці Ватутіна, 70б у Ковелі завершується (друга черга), - повідомляють у Ковельській мерії.

Незабаром 30 молодих сімей відсвяткують новосілля.

Адже об’єкт планують здати в експлуатацію уже навесні наступного року.

Уже змонтовані зовнішні та внутрішні системи водопостачання і водовідведення, електропостачання, опалення. Встановлено вхідні двері, металопластикові вікна, сучасні газові котли, ліфт.
На початку 2017 року багатоповерхівку планують підключити до мереж газопостачання. Встановлять лічильники на воду та електроенергію. Також здійснять роботи з утеплення, внутрішнього та зовнішнього оздоблення, благоустрій прилеглої території.

Представник підрядника ТзОВ «Житлобуд 2» Володимир Плотніков повідомив, що будівельники працюють за графіком, жодних затримок не передбачається.

З міського бюджету у нинішньому році на цей об’єкт спрямували понад 3 мільйони гривень. У 2017 році заплановано ще мільйон.

До слова, цей дім був внесений до переліку об’єктів молодіжного житлового будівництва, у яких порушені строки введення в експлуатацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
аДе квартири Показати IP 29 Грудня 2016 13:44
учасників ато мижевоєвали
НОНА Показати IP 29 Грудня 2016 15:29
Ці квартири люди отрмують через молодіжне кредитування, тобто люди взяли в банку кредити, передали їх фонду молодіжного кредитування, а фонд будує для них квартири. Там ні хто їх росподіляти не буде тобто АТОшникам там нічого не світить.
за Показати IP 29 Грудня 2016 20:09
що тоді ми воювали на шо те посвідченя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus