USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

30-річний американець застрелив 7 людей після звільнення з роботи

2 Вересня 2019 10:41
У Техасі сталася стрілянина в ніч на 1 вересня. Вогонь відкрив 30-річний чоловік, пише Новое время.

Стрілянина почалася, коли працівник Департаменту громадської безпеки спробував зупинити золоту Honda. Коли машина зупинилася, водій застрелив в офіцера.

Далі стрілок поїхав на захід міста, застреливши по дорозі кілька людей. Там підозрюваний залишив свій автомобіль, вкрав поштову вантажівку і продовжив стріляти.

Звідти підозрюваний поїхав на схід в сторону кінотеатру Cinergy, де сталася перестрілка з поліцією, в ході якої «стрілок був смертельно поранений».
Усього в результаті стрілянини загинули щонайменше семеро осіб, ще 20 отримали поранення.

Як стало відомо згодом, чоловік, який відкрив стрілянину в американському місті Одеса (штат Техас), у результаті якої загинули семеро людей, був звільнений з роботи незадовго до нападу.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на джерела.

За даними газети, 36 річний Сет Етор працював у сфері вантажних перевезень. Його звільнили вранці в суботу, 31 серпня, за кілька годин до нападу.

У поліції цю інформацію поки не підтвердили, але три джерела в правоохоронних органах повідомили телеканалу NBC News, що зловмисник втратив роботу «нещодавно».

Як розповів CNN представник ФБР Крістофер Комбс, у поліції «не вірять в те, що існує якийсь зв’язок між цим інцидентом і внутрішнім або міжнародним тероризмом».

Ще одне джерело в правоохоронних органах, знайоме зі справою, розповіло, що стрілок використовував зброю, схожу з напівавтоматичну гвинтівку AR-15. Влада намагається встановити, чи було у нього інше озброєння.

За даними телеканалу, раніше чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Однак шеф поліції Одеси Майкл Гірк заявив, що на момент нападу на підозрюваного не було виписано будь-яких ордерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС Показати IP 2 Вересня 2019 13:54
Нехай суспільство задумається..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus