USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

30 волинян спецбатальйону «Січ» їдуть у зону АТО

18 Серпня 2014 11:32
Волинські бійці спецбатальйону «Січ» незабаром відправляться в зону антитерористичної операції. Серед них - майбутній військовий капелан, отець Олександр.

Про це розповів голова Любешівської районної організації ВО «Свобода» Анатолій Пушкін, - повідомили у прес-службі організації.

«Січовикам» доставили на полігон гуманітарну допомогу, та запевнили, що така допомога буде постійною, над чим працюють волонтери Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська.

Анатолій Пушкін розповів, що зустрів у «Січі» свого друга, голову Ківерцівської «Свободи», священика Олександра Вронського.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, отець Олександр (Вронський) пішов добровольцем у батальйон особливого призначення «Січ», який входить до складу Міністерства внутрішніх справ України. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл благословив його нести капеланську службу в «гарячих точках».

Зі слів Анатолія Пушкіна, атмосфера всередині батальйону – дружня та бойова.

«Вночі була тривога. В 4-й ранку холостою автоматною чергою будили. Військова підготовка – серйозна. На полігоні щоразу в різних умовах складності вистрілюємо по шість ріжків, 200 патронів. Проводиться постійна силова підготовка. Адже вишкіл веде бойовий офіцер із відповідним досвідом.

Увечері біля каплички друг Олександр править молебні – як майбутній військовий капелан. Найближчим часом він та ще 30 побратимів будуть перенаправлені в зону АТО», – поділився враженнями від відвідин спецбатальйону «Січ» Анатолій Пушкін.

Волинські активісти передали побратимам зі спецбатальйону «Січ» 4 тонни продуктів харчування, зібраних небайдужими волинянами на прохання волонтерів Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська.

Серед переданих спецбатальйону «Січ» провіанту – бульба, соки, макарони, сало, тушонки, цукерки тощо.

Раніше повідомлялося, що громада Іваничівського району зібрала 3 тонни харчів для бійців батальйону «Січ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
222 Показати IP 18 Серпня 2014 12:49
коментар було видалено
Вася Показати IP 18 Серпня 2014 12:54
а батальйони *Мажор*, *3 рада* та *Семки* коли вже будуть накінець сформовані? А то вже тошнить від пяної гопоти що реве ночами на вулицях, та BID реву двигунів мажорних тачок теж
Українка Показати IP 18 Серпня 2014 13:26
Хай Господь береже Вас..
007 Показати IP 18 Серпня 2014 13:27
в якому батальоні син порошенко служить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus