USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для батальйону «Січ» з Іваничівського району зібрали 3 тонни продуктів

25 Липня 2014 08:00
Громада Іваничівського району зібрала три тонни продуктів харчування для батальйону спеціального призначення «Січ».

24 липня «Комітет з гуманітарного забезпечення війська» відправив 3 тонни продуктів харчування для бійців батальйону спецпризначення «Січ», які зараз проходять військовий вишкіл під Києвом і готуються до відправлення на Схід. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

«Громада Іваничівського району зібрала 3 тонни харчів для бійців батальйону. З них близько 1 тонна картоплі, консервація, крупи, макаронні вироби, варення. Сьогодні продукти вже відправили у місце дислокації бійців. Значну роль у організації збору харчів зіграло керівництво Іваничівського району в особі голови РДА Андрія Бадзюня та голови райради Віктора Вілентка», - розповів голова «Комітету з гуманітарного забезпечення війська» Сергій Коба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Roman Показати IP 25 Липня 2014 08:13
А де новини про нового губернатора Волині? Порошенко призначив свою людину... Володимира Гунчика.
Уважний читач Показати IP 25 Липня 2014 09:05
http://www.volynnews.com/news/society/zavtra-predstavliat-novoho-holovu-oda-/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus