USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

380 осіб отримали підозри у «справах Майдану», – Луценко

20 Листопада 2017 19:52
Прокуратура вручила підозри у побитті та вбивствах учасників Євромайдану 380 особам, із яких по 49 вже є вироки

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє Еспресо.

"380 осіб отримали підозри у фізичних діях щодо мирних протестувальників, у тому числі вбивствах. Щодо 270 осіб справи перебувають у суді, стосовно 49 уже є вироки. Йдеться про рядових виконавців", - сказав Луценко.

Генпрокурор зазначив, що цьогоріч завдяки запровадженню в законодавстві можливості заочного засудження правоохоронні органи здійснили значний прогрес у розслідуванні щодо керівників злочинних дій режиму Януковича.

"Пред'явлено підозру, у суді слухають справу щодо державної зради екс-президента Януковича. Завершене слідство по встановленню тих, хто дав наказ стріляти в мирних демонстрнатів. Справу передано до Печерського суду, сподіваюсь, до кінця року ми отримаємо рішення щодо можливості заочного досудового слідства та початку нового процесу над Януковичем, Захарченком і Якименком-Тоцьким, які, за нашою підозрою, дали злочинний наказ стріляти в мирних людей", - сказав глава ГПУ.

Луценко зазначив, що новий процес щодо Януковича розпочнуть одразу після завершення суду по державній зраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 20 Листопада 2017 21:50
смішно.... сидіти тоже будуть заочно?? а скільки млн іде на слідчі дії (заочні)????????
дуже цыкаво Показати IP 21 Листопада 2017 08:53
Скільком вручили підозри у нанесенні ушкоджень військовослужбовцям і міліціонерам?
Таки Да Показати IP 21 Листопада 2017 10:07
Нехай скаже кого посадили за злочини проти Держава Україна,тотальне безвладдя і бізнес на крові і чи готовий сісти сам за свою злочинну діяльність!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus