USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенка допитують у справі Майдану, – Горбатюк

10 Травня 2019 22:29
Сьогодні, 10 травня, чинного президента України Петра Порошенка допитують у справі розстрілів на Майдані, а домовленість про допит була досягнута напередодні.

Про це в ефірі каналу Zik розповів начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк.

«Як мені повідомили, уже слідчі допитують. Можливо, вже й завершили допитувати президента», – розповів Горбатюк.

Прокурор зазначив, що сьогоднішній допит – повторний, адже президента вже допитували у листопаді 2016 року, але тоді він не підписав протокол допиту, пославшись на зайнятість.

«Якщо протокол не підписаний, то ми не можемо долучити його до матеріалів кримінальної справи. Не дивлячись на сотні нагадувань, на жаль, з того часу не відбулося жодної зустрічі. Кожен раз ми отримували запевнення, що протокол буде підписано», – зазначив очільник управління спецрозслідувань ГПУ.

Також Горбатюк відзначив, що завдяки резонансу у пресі вдалось домовитись про конкретну дату допиту і врешті зустрітись з президентом.

Нагадаємо, Петро Порошенко проігнорував допит у ГПУ, куди його викликали 7 травня як свідка у справах Майдану. Чинний президент не просив про перенесення допиту і не пояснив свою неявку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 11 Травня 2019 02:53
Ще Пашинського і Палубія в *студію*!
Упс Показати IP 12 Травня 2019 13:01
Ой ,не смішили б народ ..все вже домовлено й погоджено з піндосами- шоколадне одоробло тихенько сидітиме доти ,поки не запхне п'ятака у депутатську кодлу...а тоді воно буде ой як солодко рохкати писати до блювоти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus