USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

4-місячній Божені з Волині збирають гроші на операцію

13 Січня 2020 08:44
Родині Ковалів з села Облапи Ковельського району збирають гроші на операцію для 4-місячної донечки.

Про це на свїй сторінці у фейсбуці написала волонтерка Наталія Попова.

4-місячна Божена Коваль має тяжку недугу – стеноз прямої кишки. Уже на 35 тижні вагітності батьки дізналися про вроджену патологію і поїхали народжувати до Києва. На 3-й день після народження дівчинку прооперували в київському ОХМАТДИТІ.
Зараз дівчинка живе зі стомою. У подальшому їй необхідні будуть ще операції. Невдовзі знову потрібно їхати до Києва на наступний запланований операційний етап.

Божена – друга дитина в сім`ї. Її старша сестричка теж інвалід дитинства і постійно лікується.

«Ледь витягають - тато постійно на заробітках, все зароблене іде на лікування донечок. Мама не працює - доглядає вдома доньок. Сьогодні вони у розпачі», - йдеться у дописі.

Зараз родині потрібні кошти на лікування, операцію і подальшу реабілітацію Божени.

«Прошу усіх небайдужих відгукнутись і допомогти Ковалям не скласти руки. Хай кожна копієчка, витрачена на допомогу маленькій Божені, повернеться вам примноженою!» - звертається до всіх небайдужих волонтерка.

НОМЕР КАРТКИ 5168 7574 0576 1497( Мама Коваль Ольга Миколаївна.)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus