USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

40 художників з усієї України: у музеї в Луцьку відкривають виставку абстракцій

28 Червня 2023 11:20
У середу, 28 червня о 17:00 в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку відбудеться відкриття виставки «Український абстракціонізм: танець неокортексу».

Музей Корсаків презентує відвідувачам експонати зі своєї власної колекції абстракцій: це роботи понад 40 художників з різних куточків України.

Виставка «Український абстракціонізм: танець неокортексу» представляє собою неймовірне дослідження відносин між високими та інстинктивними рівнями людського свідомого та підсвідомого через призму абстрактного мистецтва.

Ця виставка прагне показати, як абстрактне мистецтво може трансформувати людський мозок, викликаючи нові та непередбачувані асоціації, почуття та ідеї.

Представлені твори українських художників підводять нас до глибокого, інтимного та пристрасного діалогу з власним свідомим та підсвідомим, дозволяючи нам відкрити для себе нові горизонти власної особистості та уяви.

Від ліричного абстракціонізму до мінімалізму та медитативного живопису, від оп-арту до абстрактного експресіонізму та живопису кольорового поля, від супрематизму до ташизму та орфізму – кожен напрямок на цій виставці представляє собою окремий «танець», який провокує різні реакції нашого «Я».

Також ця експозиція слугує мостом, що сполучає різні регіони України через єдину мову абстракції. Через різні стилі, матеріали та підходи, ми досліджуємо, як абстрактне мистецтво може виражати, об’єднати та відображати різні культури, переживання та погляди, які роблять нашу країну неперевершено різноманітною.

Вхід на відкриття виставки вільний.

Музей українського мистецтва Корсаків знаходиться за адресою вул. Карбишева, 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus