USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«40 тисяч людей без світла та їжі – ворог не дає евакуювати мирне населення», – Монастирський

1 Березня 2022 22:27
На тлі російської агресії лише на сході України близько 40 тисяч людей залишилися без світла та їжі, оскільки окупанти не дають евакуювати місцеве населення.

Про це повідомив міністр Денис Монастирський, йдеться на сторінці Міністерства внутрішніх справ у Фейсбуці.

«Нині складна гуманітарна ситуація на сході держави. Особливо гостро стоїть питання евакуації людей із міст Волноваха, Сартана, Таланівка, де тривають активні бойові дії. Але російська сторона не дала відповіді щодо евакуації населення», – повідомив міністр.

Очільник МВС зазначив, що наразі Україна застосувала всі можливі міжнародні інструменти.

Також критична ситуація і у місті Буча Київської області.

«Уряд вже створив координаційний центр із забезпечення продуктами, водою, ліками та пальним. Зараз вибудовується логістика із передачі гуманітарних вантажів до міст, що їх найбільше потребують», – сказав міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus