USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

40 тисяч лучан долучилися до прибирання міста перед Днем незалежності

4 Вересня 2009 13:08
Заступник луцького міського голови Борис Сорока розповів, що понад 40 підприємств, установ та організацій обласного центру Волині разом із 40 тисячами мешканців Луцька допомагали привести до належного стану місто перед святкуваннями Дня Незалежності. Про це 4 вересня йшлося під час загальноміської наради з питань підведення підсумків проведених санітарно-екологічних днів у період підготовки до Дня Незалежності  України та підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
На вулиці обласного центру Волині працівники «Зеленого господарства» висадили 25 тисяч штук квітів, було зрубали 52 сухостійних дерева, ліквідували стихійні сміттєзвалища та пофарбували знаки при в’їзді до міста. Також прибрали 17 гектарів території парку імені 900-річчя Луцька. Із цієї зеленої зони на сміттєзвалища у село Брище Луцького району вивезли 125 метрів кубічних відходів.
 
У Луцьку з’явилися 1,3 тисячі метрів квадратних квітників. Загалом прибрали 122 гектари території. А ось на території у 954 тисяч метрів квадратних скосили траву.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба подякував усім, хто долучився до спільної роботи із благоустрою у місті влітку, і розповів, що робота із екології продовжить і восени. Зауважимо, що «відмінників» від екології нагородили відзнаками від Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2009 13:29
Якщо жінка не вміє готувати, а хвалиться щьо чудово прибирає то від цього ситіший не будеш ! Надоїли ви всі зі своєю показухую. Я надіюсь більше Лучани за вас не голосуватимуть!
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 13:38
Побільше б людей у міській раді таких, як Б.Сорока, який прагне зробити місто чистим та охайним. От що значить стара партійна закалка;)
Messerschmitt_Bf_109 Показати IP 4 Вересня 2009 15:06
Зробіть назву гучнішою та простішою. Наприклад: 40 тисяч лучан прибирали місто до Дня Незалежності. Воно і сприймається легше...Або так: 40 тисяч лучан допомогли прибрати місто до Дня Незалежності. Чомусь усі репортери ВОлинських Новин навантажують тексти непотрібними обертами. Пишіть простіше- це закон журналістики!
Лучанин Показати IP 4 Вересня 2009 16:03
Краще так: Лучани заплатили місту у вигляді всяких податків. Шиба їх просвистів, а потім вони власними силами зробили порядок. Прицьому Шиба і Б.Сорока хвалиться який він молодець.за наші гроші нас жеш і розводять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus