USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

44 роки навчав дітей: на Волині помер вчитель ліцею

20 Червня 2023 10:58
У понеділок, 19 червня, на 65-му році життя раптово помер вчитель Грядівського ліцею Нововолинської громади Олександр Іванович Томчук. Чоловік віддав школі 44 роки свого життя.

Про це інформують на сторінці ліцею у Фейсбуці.

Олександр Іванович розпочав педагогічну діяльність у селі Галузії Маневицького району, згодом працював учителем у Соснинській школі та директором у школі I-II ступеня с. Грибовиця.

З 1995 року Олександр Іванович вчителював у Грядівському ліцеї.

«Ми знаємо його як людину з чуйним серцем та щирою душею, яка готова була завжди прийти на допомогу. Його золотими руками багато зроблено у нашій школі. Для багатьох поколінь дітей Олександр Іванович був не просто вчителем, а й наставником, другом. Висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Світла пам’ять про Вчителя Олександра Івановича Томчука залишиться у наших серцях», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлого. Вічна пам’ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus