USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

45% росіян назвали метою війни в Україні суд над «українськими нацистами»

19 Квітня 2022 16:56
45% громадян Росії вважають метою російської війни в Україні суд над «українськими нацистами».

Про це інформує Всеросійський центр вивчення громадської думки, пише Українська правда.

«Більшість росіян вважають, що в Україні є організації, які сповідують ідеологію нацизму (88%). Вважають, що їх немає, 4%, ще 8% не змогли відповісти», – йдеться у дослідженні.

76% опитаних вважають, що нібито українські нацистські організації становлять загрозу для Росії та російських громадян, 14% дотримуються протилежної позиції, 6% не змогли відповідати, 4% не відповідали на це питання.
70% росіян згодні з тим, що влада України «швидше підтримує нацистські організації», з тим, що швидше не підтримує, згодні 8%. Ще 14% вважають, що українське керівництво їх не помічає. Важко дати відповідь 8%.

Одним із результатів так званої «спецоперації Росії» в Україні 45% росіян бачать суд над нібито «українськими нацистами» за скоєні злочини, 39% – відмову України від вступу до НАТО та оголошення нею статусу нейтральної країни.

Третина опитаних вважають, що результатом має стати визнання незалежності квазіреспублік «ЛНР» та «ДНР» з боку України. По 32% громадян Росії назвали результатом спецоперації закріплення без’ядерного статусу України та запровадження кримінальної відповідальності за нібито пропаганду нацизму в Україні.

Соціологічне дослідження проходило 18 квітня. Методом телефонних інтерв’ю було опитано 1600 росіян у віці від 18 років. Соціологи зазначають, що для цієї вибірки максимальний розмір помилки з ймовірністю 95% не перевищує 2,5%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus