USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

5 серпня - останній день прийому документів у вузи

5 Серпня 2010 09:53
У четвер, 5 серпня українські вузи завершують прийом документів абітурієнтів - уже 6 серпня за дорученням глави Міносвіти ректори повинні опублікувати рейтингові списки абітурієнтів.
Про це інформує ТСН .
Такий поспіх, за словами міністра освіти і науки Дмитра Табачника, викликаний вимогами законодавства провести зарахування до вузів до 15 серпня.
У середу на селекторній нараді з керівниками вузів та обласних управлінь науки міністр освіти і науки Дмитро Табачник підбив підсумки роботи приймальних комісій.
Серед іншого міністр відзначив, що в приймальних комісіях більше немає черг.
«Слід віддати належне членам приймальних комісій, які, незважаючи на спеку, зробили все, щоб зменшити черги», - сказав він.
Нагадаємо, в перші дні в приймальних комісіях вузів, що почали роботу 15 липня, утворилися довгі черги з абітурієнтів, які бажали скоріше подати документи.
Щоб уникнути ажіотажу, Кабінет міністрів доручив Міносвіти продовжити термін роботи приймальних комісій до 5 серпня.
Раніше прийом документів до вузів планувалося завершити 31 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus