USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оновили графік: як і коли можна потрапити на прийом до луцьких посадовців

3 Лютого 2021 14:09
Для налагодження взаємного зворотного зв’язку з мешканцями Луцької територіальної громади у міській раді оновили графік прийому громадян міським головою, заступниками, старостами сіл та керівниками виконавчих органів.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради розповіла директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

З її слів, окремі керівники та представники влади здійснюватимуть прийом у приміщеннях ЦНАПУ, інші – у себе в кабінетах.

Луцький міський голова Ігор Поліщук , своєю чергою, доручив інформаційному відділу міської ради проінформувати населення про оновлені графіки.

Тож графік прийому громадян з особистих питань міським головою, секретарем міської ради та заступниками міського голови є таким:
Прийом громадян з особистих питань керівниками міської ради проводиться в кабінеті прийому громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради на вул. Лесі Українки, 35 (І поверх).

Графік прийому громадян з особистих питань керівниками виконавчих органів міської ради та старостами села, сіл та старостинського округу є таким:
Керівники виконавчих органів міської ради здійснюють прийом громадян з особистих питань в адміністративному приміщенні департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» на вул. Лесі Українки, 35.

У разі відсутності керівника виконавчого органу прийом здійснює посадова особа, на яку покладено виконання обов’язків керівника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus