USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

60 бойовиків повернулися у сім’ї в підконтрольні Україні міста. Програма СБУ

18 Серпня 2015 11:00
Служба безпеки України повідомляє про програму повернення на підконтрольну територію України бойовиків угруповань «ДНР» та «ЛНР».

Про це інформує сайт СБУ.

Згідно з даними спецслужби, програма поширюється на бойовиків, які «готові добровільно відмовитися від участі у терористичній діяльності та співпрацювати з правоохоронними органами України; не брали участі у вбивствах, катуваннях, зґвалтуваннях та інших тяжких злочинах; мають щире бажання виправити власні помилки чесною працею на благо України».

СБУ стверджує, що лише за 2015 рік через добровільну відмову від участі у незаконних збройних формуваннях, щире каяття та співпрацю з правоохоронними органами українськими судами звільнені від кримінальної відповідальності понад 60 осіб. Усі вони нині возз’єдналися зі своїми родинами.

Протягом останніх двох тижнів співробітники СБУ провели зустрічі з членами 52 родин, які живуть на території України і мають близьких серед бойовиків.

Закон України «Про внесення змін до Конституції України (щодо територіального устрою та місцевого самоврядування)», ухвалений Верховною Радою 26 червня в першому читанні, передбачає, серед іншого «недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб – учасників подій на території Донецької, Луганської областей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
слово України Показати IP 18 Серпня 2015 14:45
СБУ вальцмана-путена вже давно почала масові арешти націоналістів. Для патріотів України НІЯКИХ програм зі звільнення від кримінальної відповідальності НЕ існує у путена, а значить у парашенки, на тій підставі, що націоналісти ніяких кримінальних злочинів НЕ здійснювали, але є ворогами бізнесу путена-парашенки та де-юре капітуляції за Конституцією по-новому ОКУПОВАНОЇ України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus