USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

65 годин під завалами: у Туреччині врятували 3-річну дівчинку, яка вижила після землетрусу

2 Листопада 2020 11:09
У Туреччині врятували 3-річну дівчинку, яка дивом вижила після нищівного землетрусу. Вона провела під завалами майже три доби.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на агентство Anadolu.

Дівчинку на ім’я Еліф Перінчек зуміли витягнути з-під завалів одного з житлових будинків Ізміра. Це сталося через 65 годин після початку землетрусу. Вона – 106-а особа, яка була врятована від наслідків стихії.

Сім’я дівчинки, яку вже помістили в лікарню, назвала порятунок дитини дивом.

За останніми даними, внаслідок землетрусу загинули вже 79 осіб. Постраждали 963 людини, з них 743 виписали з лікарень. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

30 жовтня сильний землетрус сталося в Егейському морі. Осередок землетрусу розташовувався на глибині 16,5 км. Підземні поштовхи відчули на островах Греції і в Стамбулі. У прибережній турецькій провінції Ізмір в результаті землетрусу зруйновані деякі будинки, люди опинилися під руїнами.

Генеральний консул України в Стамбулі Олександр Гаман повідомив, що українські дипломати з’ясовують, чи є українці серед постраждалих в результаті землетрусу в Туреччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus