USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Потужний землетрус в Індонезії за декілька секунд обвалив понад 60 будівель, є загиблі

15 Січня 2021 08:14
Щонайменше сім людей загинули, ще сотні постраждали внаслідок землетрусу магнітудою 6,2 бала, який стався вранці в п'ятницю на острові Сулавесі в Індонезії.

Про це з посиланням на місцеве агентство з пом'якшення наслідків стихійного лиха повідомив телеканал CNN, передає УНІАН.

Епіцентр землетрусу, який стався о 01:28 ранку за місцевим часом, знаходився в шести кілометрах на північний схід від міста Маджене на глибині 10 кілометрів, повідомило Індонезійське агентство метеорології, кліматології та геофізики. Агентство з ліквідації наслідків стихійних лих в Маджене поінформувало про загибель чотирьох жителів, понад шість сотень отримали поранення. В сусідньому районі Мамуджу зафіксовано три летальні випадки та два десятки поранених. Близько трьох тисяч мешканців були евакуйовані.

Землетрус можна було відчути протягом п'яти-семи секунд, він пошкодив щонайменше 62 будинки, в тому числі декілька високих будівель, серед яких приватна лікарня Мітра Манакара, готелі та урядова будівля.

За даними місцевих пошуково-рятувальних груп, багато людей все ще перебувають в пастці під обваленими будівлями.

Раніше в четвер у цьому ж районі стався землетрус силою 5,9 балів, який пошкодив декілька будинків. Влада повідомила, що за останні 24 години низка землетрусів спричинила щонайменше три зсуви, а електропостачання було припинено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus