USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

7 причин голосувати за Ігоря Поліщука*

13 Листопада 2020 08:00
Ігор Поліщук у першому турі виборів Луцького міського голови переконливо переміг із 32,47% підтримки, фактично вдвічі випередивши усіх інших претендентів. Це закономірний результат довіри лучан, які гідно оцінили роботу Ігоря Поліщука та бачать у ньому справжнього господаря міста, яке з його допомогою буде ефективно розвиватися й надалі.

Чому люди проголосують за Ігоря Поліщука знову?

Причин багато, але ось – найголовніші.

Енергія молодості

Корінний лучанин, 32-річний Ігор Поліщук спрямовує всі свої зусилля на користь та розвиток громади. Він системно організовує свою роботу в міськраді та дотримується здорового способу життя. Ці складові, а також його духовні принципи, стали фундаментом енергії нинішніх та майбутніх досягнень.

Потенціал досвіду

Ігор Поліщук закінчив юридичний факультет Національної академії внутрішніх справ України, Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» за спеціальністю «Правознавство» (магістр). Працював помічником адвоката, адвокатом, юрисконсультом, а пізніше – заступником голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», секретарем Луцької міської ради, виконувачем повноважень міського голови. У 2013-му вперше обраний депутатом Луцької міськради. З осені 2015-го – очільник найбільшої фракції міської ради. З липня 2017 року – радник Луцького міського голови.

Професіоналізм

І в галузі юриспруденції, і в роботі у міській раді, і в депутатських справах Ігор Поліщук конкретними результатами продемонстрував здатність ефективно працювати, з совістю та на перспективу. Чимало його ініціатив стали реальними проєктами, корисними для лучан, оскільки базуються на командній роботі професіоналів із різних галузей.

Стійкість в екстремальних ситуаціях

Ігор Поліщук у найскладніші періоди життя Луцька показав, що здатен ухвалювати непрості рішення та відстоювати їх на всіх рівнях. Прикладів багато, серед них – захист інтересів лучан під час безпідставного віднесення міста до червоної зони карантинних обмежень; запровадження електронного квитка, незважаючи на супротив перевізників; перенесення Старого ринку та ін.

Готовність до діалогу

Кандидат на посаду Луцького міського голови вміє слухати людей і чути їхні аргументи. Саме тому Ігор Поліщук вирізняється конструктивною комунікацією з усіма депутатами та працівниками виконавчих органів Луцької міськради, гідно поводиться у взаєминах із обласними органами влади, знаходить час та можливість, щоб висіяти раціональне зерно з усіх пропозицій, навіть коли їх озвучують опоненти.

Мислення на перспективу

Ігор Поліщук за час роботи в Луцькій міській раді став справжнім двигуном змін на краще. Крім розв’язання повсякденних проблем життєдіяльності міської громади та мешканців сіл, що входять до складу нової ОТГ, він ініціює та лобіює рішення, вкрай необхідні для розвитку в подальші роки. Зокрема, саме з ініціативи Ігоря Поліщука ухвалені рішення щодо нових підходів до наповнення бюджету, реконструкції очисних споруд Луцькводоканалу, рекультивації полігону твердих побутових відходів у Брищі, впровадження енергоощадних технологій, реформування транспортної галузі, реконструкція Парку імені 900-річчя міста Луцька, створення нових скверів, розширення мосту на вулиці Шевченка і початок будівництва нового – через річку Стир (від вулиці Глушець до Чернишевського).

Потужна команда

Ігор Поліщук за невеликий проміжок часу реальними справами продемонстрував свої лідерські якості, а тому отримав закономірне визнання і підтримку як у міській владі та серед громадськості, так і у взаєминах із органами влади обласного та державного рівнів. Представляючи потужну команду «ЗА Майбутнє» у міській раді, він створить більшість, яка конструктивно працюватиме на стабільний розвиток міста. Сформує команду керівників та управлінців, які зможуть ефективно вирішувати проблеми громади.

Ігор Поліщук здатен ефективно захистити інтереси лучан у подальших відносинах із Волинською обласною радою та облдержадміністрацією. Чимало стратегічних завдань буде реалізовано і на державному рівні, адже у Верховній Раді успішно працює група «ЗА Майбутнє» на чолі з народним депутатом України від Луцького округу № 22 Ігорем Палицею, куди входять й інші парламентарі-волиняни: Ігор Гузь, Степан Івахів, Ірина Констанкевич та Вячеслав Рубльов.

15 листопада підтримайте кандидатуру Ігоря Поліщука! Довіряйте зробленому! Голосуйте за майбутнє!

Семен БУРЧАК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ох Показати IP 13 Листопада 2020 08:56
ну-ну
Українець до ох Показати IP 13 Листопада 2020 11:08
Шиба узбагойся))
мабуть таки Показати IP 13 Листопада 2020 19:24
причина є одна. Містом не має права керувати той, хто одного разу довів його до деградації. Йдеться про Шибу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus