USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

72-річний волинянин здолав піший марафон з Ковеля до Колодяжного

14 Вересня 2016 13:57
72-річний ковельчанин, інвалід першої групи Леонід Оксіюк, який майже 20 років мандрує Україною та дорогами Європи, вважає, що найбільша перемога - перемога над собою. Нещодавно вийшов на новий піший марафон - з Ковеля до села Колодяжне, - йдеться на сайті Ковельської районної ради.

Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, Леонід Михайлович має на рахунку сотні кілометрів пішого ходу Україною та за кордоном. Марафонцю відомі шляхи Польщі, Білорусі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Німеччини. І щоразу, після повернення додому, думає про нові випробування власної волі та характеру

Щодня його можна зустріти на стадіоні «Верес», де він розпочинає новий день. Як зізнається пенсіонер, хода – це невід’ємна частина його життя, спорт додає позитивних емоцій та сил. А ще це безліч знайомств та приємних спогадів, якими він ділиться залюбки.

Нещодавно Леонід Михайлович вийшов на старт нового пішого марафону, цього разу, із Ковеля до села Колодяжне.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus