USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

8-річна піаністка з Луцька двічі перемогла на міжнародних конкурсах

20 Січня 2019 17:35
Восьмирічну лучанку Ольгу Танську викладач Тамара Дадіані називає унікальною дитиною. За її словами, дівчинка має абсолютний слух, двічі ставала переможницею міжнародних конкурсів у своїй віковій категорії.

Про це повідомляє Перший з посиланням на UA:Волинь.

«В мене є мрія. Я хочу заграти концерт Гріга з оркестром. І ще я хочу, щоб Луцьк назбирав грошей, і тут був білий рояль, і я заграла на білому роялі концерт Гріга з оркестром», – розповіла дівчинка.

Ольга Танська вчиться грі на фортепіано у музичній школі 3 роки. Її вчителька Тамара Даміані каже: за 51 рік, який працює викладачем музики і концертмейстром, таких талановитих учнів зустрічала небагато.

Прадідусь і прабабуся Ольги також любили музику, обоє співали.

«Вона мала гран-прі на волинському конкурсі «Золота нотка», а потім взяла участь у конкурсах в Угорщині, Туреччині, теж отримала визнання», – каже Тамара Даміані.

Днями 8-річна лучанка Ольга Танська стала учасницею різдвяного концерту камерного оркестру.

Його керівник Олександр Хомик каже, що рівень майстерності дозволяє їй брати участь у таких заходах на рівні із дорослими виконавцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus