USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

91-річний лучанин, якого судили за ДТП, виграв справу і став зіркою YouTube

3 Травня 2023 22:02
91-річний Михайло Гутник із Луцька, якого судили за незначну дорожньо-транспортну пригоду, виграв справу.

Після виходу матеріалу про дідуся, який у такому поважному віці керує автомобілем, пенсіонер став зіркою мереж, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, виїжджаючи зі стоянки в центрі міста, Михайло Гутник зачепив автомобіль. Дідусь нічого не помітив. Через кілька днів до нього навідалися правоохоронці, які склали протокол про дорожньо-транспортну пригоду. Жодних доказів, що аварію скоїв саме Михайло Григорович, немає, крім заяви іншого водія.

Читати ще: «Я їжджу не хуже, чим 21-лєтній»: 91-річного лучанина судять за ДТП

Пенсіонер не визнав вини, адже вважає ситуацію підставою.

«Коло ЦУМу на стоянці припарковані машини, а вдоль машин стоять «рибаки», вони чекають, хто буде здавати назад, аби коснутися на машині. І всьо. Номер записали і дзвонять у поліцію: приїжджайте, аварія...

Я поїхав, ні від кого не тікав. Я не відчув, що був дотик до якогось транспорту. А вони (патрульна поліція і другий водій) без мене составили документ на ДТП. І все… Тої машини, яку я пошкодив, немає, її не показують. Не знаю, де вона. Кажуть, у Харків поїхала. Вони зробили мені підставу», – упевнений дідусь.

Як інформував адвокат пенсіонера Олександр Повх, справу закрили через брак доказів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бульба Показати IP 3 Травня 2023 23:25
А чому суд не міг передати матеріали до ДБР??? Без доказів винесли постанову???? Куди котиться ця країна??до поліцейської держави без прав???
Аваков Показати IP 4 Травня 2023 08:09
Як швидко нова поліція перетворилась у старих ментів зато атошна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus