USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Bloomberg: Україна готується до російської дезінформаційної кампанії проти Зеленського

3 Березня 2024 23:02
Українська влада стурбована тим, що президент Володимир Зеленський вразливий для російської дезінформаційної кампанії. Росіяни намагатимуться підірвати його авторитет і розколоти українське суспільство.

Про це пише Bloomberg з посиланням на джерела, передає Бабель.

Як кажуть джерела видання, Кремль намагатиметься посіяти сумнів щодо Зеленського, щоб дестабілізувати суспільну довіру, зокрема серед українських військових.

Також росія намагатиметься підірвати демократичну легітимність Зеленського в очах громадськості, оскільки його п’ятирічний президентський термін добігає кінця.

Читати ще: П’ять років при владі: чи втратить легітимність Президент Зеленський у травні? Пояснення експертів

«Це не думка західних партнерів чи, можливо, когось всередині України, а наратив і програма російської федерації», – заявив Зеленський під час форуму «Україна. Рік 2024», який пройшов 25 лютого.

Також 21 лютого Володимир Зеленський вперше з початку повномасштабного вторгнення в 2022 році зібрав на зустріч свою фракцію «Слуга народу». Під час розмови президент наголошував, що потрібно тримати єдність, бо росіяни й надалі розхитуватимуть ситуацію в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 4 Березня 2024 00:13
В Конституції України у ст.103 все чітко прописано, чорним по білому, як і коли відбуваються вибори Президента України." В останню неділю березня, п"ятого року повноважень Президента". Крапка! Все інше від лукавого. До речі, Конституція України має найвищу юридичну силу.
Лучанин до 123 Показати IP 4 Березня 2024 11:00
Під час дії правового режиму воєнного стану виборів Президента України бути не може. Більш того, спроба проведення виборів була б узурпацією влади у розумінні частин четвертої і п’ятої ст.3 Конституції.
Обама Показати IP 4 Березня 2024 01:09
Це для повних ідіотів ... Люди добре бачать.
Анонім Показати IP 4 Березня 2024 14:28
Це росія розмінувала Чонгар??? Росія заважала будувати фортифікації два роки.?? Росія розвела корупцію??
Анонім до Анонім Показати IP 5 Березня 2024 06:50
Ідіть туди, де не світи ь сонце зі своїм "розмінували Чонгар", там навіть невідомо яи його мінували. За другий і третій пункти - так, те мерзенне геополітичне утворення приклало руку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus