USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міхалок і Brutto в Луцьку: без цензури

12 Лютого 2015 14:59
Революційний гурт Brutto із колишнім вокалістом колективу «Ляпис Трубецкой» Сергієм Міхалком зібрав у Луцьку сотні шанувальників. Окрім революційних пісень, музиканти облаяли політиків й закликали до боротьби у власних серцях і душах.

Концерт відбувся 11-го лютого в СОК «Аdrenalin City» в рамках всеукраїнського туру.

Прийшли послухати революційних музикантів як дорослі, так і діти. Були на концерті й учасники АТО з Волині.

Волиняни розповіли, за що поважають музикантів. Зокрема наголосили на тому, що соліст Сергій Міхалок підтримував українців під час Майдану.
На концерт волиняни прийшли з прапором України, у вишиванках, підспівували та високо стрибали. Особливо бурхливі емоції викликала пісня «Воины Света».
До учасників заходу звернувся Сергій Міхалок, привітавшись «Слава Україні!», і попросив вшанувати білорусько-українського героя - Михайла Жизневського, який загинув на Майдані. Також музикант наголосив, що білоруси з українцями ніколи не будуть воювати, закохуватися так, а воювати – ні. Потому, послав усіх політиків, які розпалюють ворожнечу.

«Слава Україні! Ми хочемо згадати нашого з вами білоруського й українського героя - Жизневського Михайла. Він - один з перших, хто став на захист мирних людей з Майдану, один з перших, хто помер від рук озброєних пі*арасів. Тому ми тут, разом зі своїми «браттями» українцями, можемо сміливо кричати «Живе Білорусь!» Українці і білоруси - справжні брати. Ми ніколи не будемо воювати між собою. Ми будемо дружити, зустрічатися під час рок-концертів, закохуватися. Й ми ніколи не поведемося на ці б*ядські політичні штучки, пішли вони всі на х*й! Такі от справи, дякую Вам!». Увага! У відео присутня нецензурна лексика
Потому вокаліст представив усіх музикантів гурту Brutto й наголосив, що він ніколи не був і не стане політиком, а буде до кінця життя стрибати на сцені в шортах і веселити людей.

Сергій Міхалок наголосив, що ми переможемо швидко лише тоді, коли кожен зрозуміє, що лінія фронту проходить крізь наші душі і серця.

«Я ніколи не буду депутатом, я ніколи не буду міністром, я ніколи не буду чиновником. До кінця життя я буду стрибати на сцені в шортах й веселити людей. Я ніколи не брав якихось грантів, я ніколи не «пропагандував» чужих ідей, я не є членом партій і мені пох*й на всі доктрини й вибори. Я знаю, що і тут, і там брешуть і на*обують. І тут, і там величезна корупція, я знаю, що все - не дуже добре. Втім, я знаю, коли кожен буде трудитися, коли ми будемо розуміти, що лінія фронту проходить через нашу душу, наше серце, якщо ми будемо знати, що кожен з нас зараз не в тилу, а на передовій, тим швидше ми переможемо», - звернувся до волинян Міхалок. Увага! У відео є нецензурна лексика.
Волиняни зустрічали як виступи, так і пісні музикантів оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
читач Показати IP 12 Лютого 2015 15:13
а хто ця дівчина на 8-му фото с кінця? Часто її фото попадаються на волинських новинах
Я її знаю до читач Показати IP 12 Лютого 2015 16:08
Вона просто красуня!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КЕП до читач Показати IP 13 Лютого 2015 13:17
сестра журналіста волинських новин.
Я там був Показати IP 12 Лютого 2015 15:14
BRUTTO було круто!!!
Клас! Показати IP 12 Лютого 2015 15:47
Такий гарний хлопчик там в кардігані))))) Просто цукерочка))))
до клас Показати IP 12 Лютого 2015 16:08
то стриптизер))
Лукашенко Показати IP 12 Лютого 2015 16:33
А чому цей "воїн-світла" ніяк не може прижитись у себе на Батьківщині?
my_gift Показати IP 12 Лютого 2015 20:52
Ех...ніхто мене не повів :-(
Анонім Показати IP 13 Лютого 2015 09:25
Ось де треба роздавати повістки...
читач Показати IP 13 Лютого 2015 09:40
До чого дійшла журналістика....................................
комсомол Показати IP 13 Лютого 2015 11:39
коментар було видалено
ВОИН66 Показати IP 13 Лютого 2015 12:18
Як змінився ''Ляпис Трубецкой'' недавно тільки, грав пісні під гітару а тепер х*й пойми кім став весь в татухах співае якісь реп-кор чі як там воно називаеться я фіг знаю...
пр Показати IP 13 Лютого 2015 15:10
коментар було видалено
Я_в_гніві Показати IP 16 Лютого 2015 13:49
"Особливо бурхливі емоції викликала пісня «Воины Света»" - ну звісно, більша частина народу прийшла тільки заради цієї пісні,тому що тільки її і знає! Так соромно за рідне місто мені давно не було, продавати алкоголь біля сцени з артистами ,які виступають за здоровий образ життя - ДЕ ЛОГІКА? Прийти в шубі і на підборах - ВОТ Є ФАК? Стояти зліпившись парочками як на концерті Ані Лорак - ЯК ТАК МОЖНА?? Я дійсно не дивуюсь, що нормальні,топові артисти не хочуть до нас приїжджати Що вони тут побачать?Унилі морди ,залиті пивом які чекають невідомо на що? Соромно за Луцьк СОРОМНО :(((
Фан BRUTTO до Я_в_гніві Показати IP 18 Лютого 2015 16:29
Так реально було соромно, на білетах пише немона з алкоголем а огранізатори самі його розливали, самі на цьому заробляючи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus