USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

COVID-19 у Луцьку: магазинам та супермаркетам дозволили не фасувати овочі, фрукти та яйця

24 Вересня 2020 11:18
В обласному центрі Волині скасували норму карантину, відповідно до якої всі магазини та супермаркети повинні були фасувати фрукти, овочі та курячі яйця.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 24 вересня.

Нагадаємо, що на період дії карантину всім суб'єктам підприємництва незалежно від форм власності, які здійснюють на території Луцька та населених пунктів Прилуцького старостинського округу роздрібний продаж продовольчих товарів, необхідно було забезпечити:

- фасування та упакування продовольчих товарів (овочів, фруктів, хліба, хлібобулочних виробів, кондитерських виробів, круп, макаронних виробів, борошна, цукру, солі, яєць курячих харчових, сухофруктів тощо), які не мають промислової упаковки і розміщуються для продажу шляхом самообслуговування в торгівельних залах закладів;

- фасування та упакування або розміщення у закритому торгівельно-технологічному обладнанні продовольчих товарів, які не мають промислової упаковки та недоступні для самообслуговування.

Однак, враховуючи постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилення протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2» зі змінами та постанову головного державного санітарного лікаря України щодо здійснення торгівлі в період карантину, а також неодноразові звернення суб’єктів господарювання, підготували проєкт рішення щодо скасування фасування овочів, фруктів та яєць.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 24 Вересня 2020 13:49
Точно ковід подолаєте такими рішеннями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus