USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

COVID-протести у Чехії: прем’єру піднесли труну та унітаз

3 Січня 2021 23:59
У Чехії пройшла акція протесту проти коронавірусних обмежень, учасники якої прийшли до будинку прем’єр-міністра Чехії Андрія Бабіша.

Про це повідомляє радіо «Прага», передає Укрінформ.

«Кілька десятків людей 3 січня зібралося на площі селища Пругоніце у передмісті Праги. Звідти маніфестанти пройшли ходою до будинку прем’єр-міністра Чехії Андрія Бабіша і залишили перед дверима символічну труну, унітаз і запалені свічки», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до принесеної труни була прикріплена табличка з написом «Рокитніце в Орлицьких горах», що вказує на відомий гірськолижний центр, закритий в рамках обмежувальних заходів.

Присутня на акції поліція не втручалася в те, що відбувається.

Повідомляється, що на момент демонстрації глава чеського уряду вдома не перебував, оскільки був на діловому обіді з президентом Мілошем Земаном в замку Лани.

За інформацією чеських ЗМІ, 2 січня у країні виявлено 4957 нових випадків зараження на коронавірус. Всього з початку пандемії коронавірусу інфікувався 740 481 житель Чехії, померли 11 960 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus