USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Cитуація в зоні АТО загострилась на Артемівському напрямку

8 Червня 2015 08:16
У ніч на понеділок ситуація в зоні АТО загострилась на Артемівському напрямку. Про це на своїй сторінці у Facebook станом на ранок понеділка, 8 червня, повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема, в районі населених пунктів Семигір'я та Перше Травня найманці гатили зі ствольної артилерії 122-мм калібру. В цьому ж секторі зі 120-мм мінометів тричі за ніч було обстріляно Ленінське.

Біля Славковичів та Першого Травня по українських позиціях ворог бив із танків. У районі Опитного, Авдіївки, шахти Бутовка на Донеччині та Широкиного, неподалік Маріуполя, бойовики обстрілювали позиції українських військ зі 120-мм мінометів. Крім того, практично вздовж усієї лінії розмежування бойовики провокували сили АТО на відкриття вогню, активно використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та крупнокаліберні кулемети. Водночас, за ніч в зоні АТО було зафіксовано понад 10 прольотів ворожих безпілотників, переважно в районі Луганська та на Артемівському напрямку.

В ніч на понеділок ситуація в зоні проведення АТО загострилась на Артемівському напрямку.В районі населених пунктів Сем...

Posted by Прес-центр АТО on 7 червня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus