USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Dan Balan взяв ковельчанку у свою команду на шоу «Голос країни»

2 Березня 2020 09:43
Уродженка Ковеля Тамара Балюк здобула перемогу в останній день сліпих прослуховувань у наймасштабнішому шоу-проєкті «Голос країни», що ось уже 10 сезон поспіль виходить на телеканалі 1+1.

Вона виконала пісню «Shallow» співачки Lady Gaga, пише ПроКовель.

Голосиста ковельчанка, яка нині мешкає разом із сім’єю в Одесі, зуміла розвернути відразу всі чотири крісла суддів. І це в той момент, коли вільних місць залишалося зовсім обмаль.

Після того, як талановита вокалістка з Ковеля трішки оговталася від свого феєричного виступу, розповіла, що разом з чоловіком виховує двійко діток, що саме вони, а ще – музика, складають сенс її життя.

Тамара Балюк подякувала кожному з суддів, за те, що вони її почули, але обрала собі в тренери Дана Балана, адже він першим повернувся на її голос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волиняка Показати IP 2 Березня 2020 10:27
Уродженка - ну то й що? Вона не Ковель, не Волинь представляє, а Одесу! Чого так хочете лаври якісь до себе перебрати? :) Так смішно зі сторони за цим спостерігати... :)))
ага до волиняка Показати IP 3 Березня 2020 08:40
от якби вона стояла на базарі в ковелі,-то тобі подібні гордились би
1 Показати IP 2 Березня 2020 10:27
Молодчинка!!! Бажаю перемоги!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus