USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Facebook вбиває». Актор Саша Барон Коен підтримав Байдена і закликає ув'язнити Цукерберга

19 Липня 2021 11:36
Відомий комічний актор з Великобританії Саша Барон Коен підтримав президента США Джо Байдена, який заявив, що Facebook вбиває людей дезінформацією про коронавірус, і закликав американську владу притягти до відповідальності главу компанії Марка Цукерберга.

Про це актор написав у Twitter, повідомляє Страна.

«Президент має рацію – Facebook вбиває людей. Керівників компаній ув’язнювали і за менші злочини. Але за законами США керівники соціальних мереж мають майже повну недоторканність, і це безумство. Змініть закон. Притягніть Марка Цукерберга і Facebook до відповідальності за смерті, які вони несуть», – написав Коен.
Нагадаємо, президент США Джо Байден звинуватив соціальні мережі, такі як Facebook, у відсутності реакції на поширення дезінформації щодо коронавірусу. «Вони (соцмережі – Ред. ) Вбивають людей. У нас є пандемія тільки серед невакцинованих людей. І вони вбивають людей», – заявив президент США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Липня 2021 12:23
Карати потрібно "точечно", саме тих хто дезінформацію поширюе.
Пейсбук Показати IP 19 Липня 2021 14:58
Только для пейсатых?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus