USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Джо Байден продовжує лідирувати серед кандидатів у президенти США

3 Червня 2019 23:32
Ексвіцепрезидент США Джо Байден лідирує з відчутним відривом від інших кандидатів у президенти від Демократичної партії, обійшовши ближчого суперника-однопартійця, Берні Сандерса, понад удвічі.

Про це повідомляє в понеділок американське впливове видання The Hill із посиланням на соціологічне опитування, проведене разом з компанією HarrisX, пише Укрінформ.

«Джо Байден обійшов сенатора Берні Сандерса на 19 пунктів в останньому опитуванні Hill-HarrisX, опублікованому в понеділок, зберігаючи відчутний відрив від решти», – зазначається в повідомленні.

Так, за даними опитування, Джо Байден отримав 35% підтримки демократичного електорату, за ним іде Берні Сандерс з результатом 19%. Далі в рейтингу розташовані Піт Бутіджич (8%), Елізабет Уоррен (5%), Камала Харріс (4%), Бето О’Рурк (4%), Корі Букер (3%). Ще близько 17% респондентів не визначилися з однозначною відповіддю.

З моменту старту виборчої кампанії Джо Байдена у квітні, його перевага над іншими кандидатами продовжує бути відносно стабільною. Жоден з однопартійців не спромігся посунути колишнього віце-президента хоча б на друге місце.

Окрім того, згідно соціологічних опитувань, що проводилися наприкінці квітня, Байден випереджає чинного президента США Дональда Трампа на шість процентних пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ясненько Показати IP 4 Червня 2019 08:20
Знову будемо топити Трампа?
Ііі до Ясненько Показати IP 4 Червня 2019 09:38
Він вже сам тоне. Тут допомога не потрібна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus