USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Johnson&Johnson до вересня почне тестувати вакцину від коронавірусу

30 Березня 2020 18:34
Американська компанія Johnson&Johnson планує розпочати клінічні випробування експериментальної вакцини від коронавірусу COVID-19 за участю добровольців не пізніше вересня.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN.

«Світ стикається з надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я, і ми зобов'язані зробити все можливе, щоб вакцина проти COVID-19 стала доступною якомога швидше», - йдеться у заяві генерального директора компанії Алекса Горського.

У компанії планують, що перші партії вакцини можуть бути доступні для екстреного використання до початку наступного року.

Як зазначається, розробка вакцини відбуватиметься в рамках партнерства між Johnson&Johnson та Управлінням перспективних біомедичних досліджень і розробок Міністерства охорони здоров'я і соціальних служб США (BARDA).

За даними сайту Worldometer, станом на 30 березня у США зафіксовано понад 143 тис. хворих на коронавірус COVID-19 та майже 2,5 тис. летальних випадків від нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus