USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Lutsk Night Cinema відзначив ХХ-й кіноперегляд

15 Березня 2016 22:00
Проект «Lutsk Night Cinema» провів XX-й кінопоказ, під час якого присутні дивились кінострічку «Hugo. Хранитель часу» та слухали лекції. На вечорі історії кіно зібралося понад 50 небайдужих до культурного відпочинку лучан.

13 березня о 20:00 відчинилися двері комплексу здоров’я та краси «Diamond», аби зустріти затятих кінолюбів, - повідомляють організатори. На вході їх чекала перша несподіванка: люб’язна дівчина у сукні; тим самим вітався тематичний дрес-код. Приміщення було прикрашене афішами, перед екраном красувалась техніка минулих років; оформлення максимально відповідало напрямку заходу.

Розпочався кінопоказ із невеликою затримкою у 15 хвилин. Перед вступним словом ведучої транслювалися заставки відомих усьому світу кінокомпаній (WarnerBros., Universal тощо). Ведуча Ірина Гаранчевська запросила до слова співзасновника проекту та громадського діяча Захара Ткачука. Він, своєю чергою, розповів присутнім про те, що було вперше в історії кінематографу (перше відео, перший поцілунок, перше фото тощо). І поки глядачі слухали із захопленням лекцію Захара, відведений під неї час стрімко закінчувався, тому Ірина Гаранчевська поспішила оголосити правила заходу.

Наступним лектором була Євгенія Ткаченко, яка розповіла про кінотеатри міста Луцька, яких було близько 20-ти до 1990-х років. Обоє лекторів агітували учасників заходу до особистого прогресу, розширення знань в історії свого міста та участі в його розвитку.

Опісля лекцій та аплодисментів партнерам кіноперегляду розпочався показ самої стрічки «Хранитель часу». Близько 23:00 захід підійшов до свого логічного завершення.

ёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёёё
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus