USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

MONATIK вперше розповів, як освідчився своїй дружині на даху

12 Лютого 2021 21:20
Напередодні Дня всіх закоханих український артист, продюсер і тренер шоу «Голос країни-11» MONATIK поділився найпотаємнішим, пише ТСН.ua.

Виконавець, який вже п’ять років живе у щасливому шлюбі з коханою Іриною, вперше розповів, як покликав її заміж. За словами Дмитра Монатіка, він підготував обраниці сюрприз та власноруч спорудив ресторан на одному з дахів Києва.

«Ази справжньої романтики, все ж таки поклали початок на одному з дахів на проспекті Перемоги. В той день я нарешті наважився освідчитися, спорудив на даху особистий ресторан на один стіл серед зелені і святкових ліхтарів, які вона так любить. Перед тим, як поставити найважливіше запитання, я вперше прочитав вірш «Ти». Так ми і стали офіційно сім’єю. Я щиро бажаю всім, щоб день Всіх закоханих тривав цілу вічність», - побажав Монатік.

Також зірка наголосив, що він цінує кожен день, проведений з дружиною. За словами Дмитра, його найбільш знакові та яскраві моменти в житті, які він переживав вперше, відбувалися разом з Іриною: це і перша зустріч з океаном, перша поїздка до Disneyland, поїздка до Азії, США, Італії, Барселони, зустріч з Фареллом Вільямсом, Brit Awards 2020 року, концерт Джастіна Тімберлейка і ще дуже багато іншого.
Зазначимо, що Дмитро та Ірина Монатіки у шлюбі вже п’ять років. Подружжя виховує двох синів – Платона і Данила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 12 Лютого 2021 21:32
Він ніколи не приїде до Луцька .
Лучанин до Клава Показати IP 13 Лютого 2021 10:07
Якось пофіг.
Наташа Показати IP 13 Лютого 2021 12:46
Курдупель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus