USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Marichka Kulish: їдемо за кордон на волонтерський табір

16 Червня 2017 21:59
Не обов’язково витрачати купу грошей, аби вирушити за кордон. Достатньо великого бажання і вміння хоча б кілька слів сказати англійською.

Йдеться, зокрема, про можливість поїхати на закордонний волонтерський табір за сприяння таких неурядових організацій, як «Спілка Форум» і «Альтернатива В», зі штаб-квартирами у Львові та Києві відповідно.

Досвідом поїздок у волонтерські табори Туреччини та Італії ділиться журналістка Інформаційного агентства Волинські новини Марічка Куліш на своєму ютуб-каналі.

Читайте ще: MARICHKA KULISH: МАМА-БЛОГЕР З ЛУЦЬКА ДІЛИТЬСЯ ДОСВІДОМ

Марічка детально розповідає, що потрібно для такої подорожі: від документів, які необхідно зібрати, і до підняття келиху за успіх організованої мандрівки.

Також вона наголошує, що не потрібно боятися волонтерства, адже «ви не їдете туди працювати, роботи там буде максимум на 4–6 годин, і вона буде легкою, веселою і в кайф».

«Ідея полягає у тому, щоб пожити в інтернаціональній групі за кордоном, поспілкуватися англійською, розказати про національні традиції, часто шокувавши такими звичаями, зламати стереотипи та стати більш відкритими», – підкреслює Марічка.
Читайте ще: ВІДКРИВАЄМО ДОВГОТЕРМІНОВУ ВІЗУ РАЗОМ ІЗ MARICHKA KULISH
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 17 Червня 2017 00:18
ДУЖЕ МИЛА ПРИЄМНА ДІВЧИНКА І ГАРНО ТА ДОСТУПНА ВСЕ РОЗКЛАЛА ПО ПОЛИЧКАХ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus